Textversion
Termine Verein/Klubi Galerie Partner Sponsoren Gönner/Dhurues Sportanl./Sportobj. Sonstiges/Ndryshme Sitemap/Harta Chat Forum/Forumi Medien/Mediat
Startseite / Ballina Medien/Mediat

Medien/Mediat


Kontakt Web-Mail Webmaster

Medien/Mediat

Manor.ch

Themelimi i UKFSHZ-së

Të nderuar Anëtarë / Sponzorë / Simpatizues të klubit FC Tetova
Të nderuar Vizitorë të webfaqes FC Tetova

Me rastin e themelimit të UKFSHZ-së (Unionin e klubeve futbollistike për Zvicër) me datën 15.11.2014 në Ostermundigen të kantonit Bernit, dëshirojmë të ju informojmë se prej 23 Klubeve shqiptare që janë të regjistruara në CH, do të jetë edhe klubi FC Tetova pjesë e këtij unioni.
Kjo që ndodhi është një hap i gëzueshëm për të gjithë shqiptarët që jetojnë e veprojnë në zvicër dhe i drejtohet posaçërishtë Rinis tonë shqiptare në CH dhe asaj në vendlindje.
Poashtu në të njëjtën ky union ka vlerën urë-lidhëse për bashkimin apo afrimin e shqiptarëve dhe ruajtjen e vlerave tona.
Ki union do të organizoj edhe gara për kupën e unionit mes klubeve që janë pjesë e sajë.

Për më hollësishtë mundeni të lexoni edhe në fotografit në galerin tonë, të cilat janë bërë në këtë takim. >>>kliko<<<

Me Nderime
Stafi i FC Tetovës

Albsport.ch

Faqja e parë shqiptare për zvicër e cila ndjekë dhe raporton për aktivitetet sportive shqiptare.
FC Tetova për shqiptarët në CH dhe në vendëlindje raporton çdo ndeshje tek albsport.ch.
www.albsport.ch

MKTV 2

MotorradreifenDirekt.ch