Textversion
Termine Verein/Klubi Galerie Partner Sponsoren Gönner/Dhurues Sportanl./Sportobj. Sonstiges/Ndryshme Sitemap/Harta Chat Forum/Forumi Medien/Mediat
Startseite / Ballina Partner-Info

Partner-Info


Kontakt Web-Mail Webmaster

Partner-Info

Unsere Partner/Partnerët tanë

AL:
Nga menjëherë çdo vizitorë i webfaqes FC Tetova mundet nëpërmjet linkeve të webfaqes tonë të bëjë porosi online tek partnerët tanë në Zvicër dhe Gjermani.
Ju paguani në çdo porosi të njëjtin çmim, kurse klubi FC Tetova përfiton nga porosit e juaja.
Donë të thotë ju mundeni vetëm të përkrahni klubin duke bërë porosit/rezervimet nëpërmjet linkeve tona.
Ju falemenderohemi për përkrahjen Tuaj.
Kryesia e FC Tetovës